Ontdek G2G.

Als wij jou in huis halen als specialist in je vakgebied, dan geloven we ook dat jij óns kan vertellen wat er moet gebeuren op basis van jouw insights. Een afwijkend, nieuw inzicht is bij G2G geen reden om teruggefloten te worden. Als je ergens in gelooft, zet je door om je doelen te bereiken. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Dat dit geen loze belofte is, ontdek je wel als je met onze team members praat; zij zullen je stuk voor stuk vertellen dat G2G veel ruimte voor eigen ideeën biedt en dat veel daarvan ook haalbaar is en dus wordt uitgevoerd.

Avatar 6
Avatar 9

Kom werken bij G2G & maak stappen in je carriere.

Lunch

Waarom je bij G2G wil horen.

We richten ons op een internationale markt met veel potentie en bijbehorende omzetkansen. Vorig jaar hebben we ruim € 100 miljoen omzet gegenereerd met onze activiteiten. Daar zijn we trots op. Doordat we altijd investeren in de nieuwste tools, technieken en trainingen, merk je direct dat je in een vooruitstrevende organisatie werkt. Ons eigen geavanceerde datawarehouse is de kers op de taart; meten is weten krijgt hiermee een compleet nieuwe betekenis.

Ontmoet je collega's.

Elke dag houden we hier gezamenlijk meer dan 150 websites van klanten, verspreid over 12 landen, in de lucht. Dat doen we met een dedicated team; G2G werkt op basis van scrum in multidisciplinaire teams met specialisten en daaromheen een schil aan freelancers. Je collega's zijn online marketeers, webdevelopers, designers, programmeurs, data-analisten, marketing intelligence specialisten en CRO-specialisten. Met je collega’s breng je een groot deel van je tijd door. Dan kan je het maar beter leuk hebben met elkaar. Dus daarom natuurlijk die vrijdagmiddagborrel. Al zijn we blij dat de sfeer op andere dagen net zo goed toegankelijk en informeel is.

Collegas
Timeline3

Goede ideeën: kom maar door!

Ons bedrijf is volledig data driven en dat betekent dat we werkelijk álles meten wat er te meten valt. Het grote voordeel hiervan is dat we weten of iets een succes wordt. "Geen budget/tijd, dus gaan we niet doen." is dan ook een zin die je hier als developer of programmeur niet snel te horen krijgt. Heb je een goed idee dat wat oplevert? Dan voeren we het uit. Wie het ook verzonnen heeft.

Bedrijfscultuur.

Laat je niet afschrikken door onze omzet of klantenportefeuille. We mogen dan een serieuze speler zijn in onze markt; als het aankomt op onze bedrijfscultuur heerst er een informele sfeer. We geloven in proactiviteit, kwaliteit en samenwerking, dus mensen die niet veel hebben met kaders, zullen G2G als een verademing ervaren. Bij ons wordt een zelfstandige houding aangemoedigd. Wat niet wil zeggen dat je er alleen voor staat; samen met je collega's werk je aan onze gezamenlijke doelen.

Buffet

Vacatures.